Sluneční brýle

22.06.2012 13:46

Bezpečnost především!
Proč mají batolata a děti nosit sluneční brýle?
Podle výzkumu pediatrů, mají děti do věku 10 let zvýšené riziko poškození rohovky oka před škodlivým UV zářením, protože jejich oči jsou stále v růstu, a tudíž citlivější na sluneční světlo.

V nedávné studii zjistili, že pouze 32% rodičů nechá své děti nosí sluneční brýle. To není samo o sobě pozoruhodné, protože málo lidí ví, že nemít na sobě sluneční brýle, může být škodlivé pro oči.

shades02

Poškození rohovky slunečním zářením (tzv. sněžná slepota), není ve skutečnosti nic jiného než poškození očí, protože oči nejsou dobře chráněny před silným slunečním zářením. Delší pobyt na slunci během dětství může vést k poruše vidění nebo dokonce k oslepnutí. Děti je proto třeba řádně chránit.

Sluneční brýle od RKS jsou bezpečné, elegantní a zábavné pro ochranu očí Vašich dětí.

Kdy mají děti nosit sluneční brýle?
Sluneční brýle by měly nosit vždy, když jsou dlouho na slunci, které by mohlo opálit pokožku do červena či do hněda.

shades25

Jak mám vědět, jaké brýle pořídit pro mé dítě?
Nejdůležitější je, že sluneční brýle musí mít 100% UV ochranu.

Jak se naše sluneční brýle liší od ostatních?
Naše sluneční brýle poskytují seriózní ochranu proti slunci – není to hračka! Sluneční brýle nabízí 100% ochranu proti UVA a UVB záření, a brýle mají ochranu proti nárázům a pádu. Jsou navrženy s měkkým, nastavitelným neoprénovým páskem, který je drží na místě. Jsou navrženy tak, aby dokonale kopírovali kontury obličeje.

Zpět